Тут прохожу квест, залишився темний мастер і після цього я телепортувався і стався виліт.
Перед тим 3 рази був на фермі, з них 1 раз вилетіло. так що виліт часто, але не завжди.
savegame15.7z
І ще, коли я телепортувався найма рядом не було.
Зараз попробував знову, покрутився в башні, появився найм, я телепортанувся - норма. Здоров'я в найма збереглося, раніше при переходах - падало до мінімума.
Також замітив, що зброя та одежа в нього інші, ніж я давав. При телепортації зброя міняється, був один меч став зовсім інший.
Тестував телепортацію з наймом, часто здоров'я в нього чомусь просідало (було 5500 до телепорта, після 750 і потім регерениться) і при телепорті до проходу в ДР знову зустівся з адськими монстрами і екран поплив - завис. крім того зустрів адських крис, які не реагували ні на що.
Можеш також пробувати з тої сохранки, я там тільки поспав після того.
Зараз телепортувався в ліс пройшов до маяка Джека, там повно адських звірів, але поки норма-без вильотів. Лише адські криси теж глюкнуті - нерухомі. Поки прибив адського призрака, він найма пару раз в нокаут відправив)).
Було б добре, щоб найму як петам можна було команди давати - не видимий (одночасно не атакуй), наприклад, щоб не агрились на нього орки чи бандити і він на них.
Знову зависон з адськими монстрами на дорозі від таверни до піраміди, тільки минув згорівший дом (де був Фелан).
Черговий зависон з адськими монстрами біля піраміди.