Новости Релиз Of Ash and Steel состоится 6 ноября
  • 11.070
  • 12
Of Ash and Steel: атмосферный экшен выходит 6 ноября 6 ноября станет важной датой для поклонников сложных и атмосферных игр - именно в этот день состоится релиз долгожданного проекта Of Ash and...
Новости В Of Ash and Steel начался закрытый плейтест
  • 13.722
  • 12
Разработчики "Русской Готики" объявили о старте закрытого плейтеста. Если вы оставляли заявку на участие, не забудьте проверить электронную почту или посмотреть свою библиотеку - возможно игра уже...
Новости Анонсирован Atomic Heart II
Новости Анонсирован ремастер Final Fantasy Tactics
  • 7.372
  • 2
Культовая пошаговая тактическая RPG от Square Enix получит второе дыхание. На проходящей выставке State of Play, где анонсируются игры для Play Station, состоялся анонс ремастера Final Fantasy...

В процессе New Karma Under what conditions is Adanos' first test?

MartinMH

Житель города
Участник форума
Реакции
31
Баллы
42
Лучшие ответы
4
Ahojte priatelia, súdruhovia, chcem sa opýtať, kedy dostanem 1 skúšku Adanosa? Nedávno som začal ako skaut s novou karmou a vybral som si Adanos.

Stále som v prvej kapitole v Khorinis, ale väčšinu úloh som už splnil a vyčistil viac ako polovicu ostrova od príšer. Myslím, že moja karma s Adanosom je 120 a Vatras mi zatiaľ nedal žiadnu úlohu, teda skúšku.

Na začiatku mi povedal, aby som išiel k dvom sochám Innosa pri Akilove farme, kde je Trokar mŕtvy, a k druhej pri veži Asheronovcov, kde som zabil banditov a získal kameň ohniska, tak som si vybral Adanosovu karmu.

Vatras mi povedal, že by som mal očistiť všetky znesvätené oltáre, čo som už urobil, ale nedal mi to ako úlohu. A ako som povedal, pomaly dokončujem prvú kapitolu a som dosť zmätený, kedy mi dá prvú skúšku s Adanosom.

Naposledy, keď som išiel za Beliarom, Mortar mi dal test práve keď som mal karmu okolo 120, a Vatras stále nič nespravil, takže možno to nie je chyba.

DarknessLord

Рыцарь
Участник форума
Реакции
859
Баллы
292
Лучшие ответы
51
Ahojte priatelia, súdruhovia, chcem sa opýtať, kedy dostanem 1 skúšku Adanosa? Nedávno som začal ako skaut s novou karmou a vybral som si Adanos.

Stále som v prvej kapitole v Khorinis, ale väčšinu úloh som už splnil a vyčistil viac ako polovicu ostrova od príšer. Myslím, že moja karma s Adanosom je 120 a Vatras mi zatiaľ nedal žiadnu úlohu, teda skúšku.

Na začiatku mi povedal, aby som išiel k dvom sochám Innosa pri Akilove farme, kde je Trokar mŕtvy, a k druhej pri veži Asheronovcov, kde som zabil banditov a získal kameň ohniska, tak som si vybral Adanosovu karmu.

Vatras mi povedal, že by som mal očistiť všetky znesvätené oltáre, čo som už urobil, ale nedal mi to ako úlohu. A ako som povedal, pomaly dokončujem prvú kapitolu a som dosť zmätený, kedy mi dá prvú skúšku s Adanosom.

Naposledy, keď som išiel za Beliarom, Mortar mi dal test práve keď som mal karmu okolo 120, a Vatras stále nič nespravil, takže možno to nie je chyba.
Pre každú skúšku troch bohov musíte nazbierať 125-250-375 bodov patronátu. 125 je prvá skúška, 250 je druhá, 375 je tretia.

Автор
Автор
MartinMH

MartinMH

Житель города
Участник форума
Реакции
31
Баллы
42
Лучшие ответы
4
Pre každú skúšku troch bohov musíte nazbierať 125-250-375 bodov patronátu. 125 je prvá skúška, 250 je druhá, 375 je tretia.
Yes, I know that, but today I put my karma at 124 and it probably won't let me go higher until I get and pass the exam. But Vatras doesn't give it. That's why I'm interested in whether there are other conditions for Vatras to give me the exam.

As I wrote above, I'm still in Khorinis, so I don't know if I need to go to Jhankendar.

For Beliar, Mortar gave me the exam when I had 120 karma with Beliar.

DarknessLord

Рыцарь
Участник форума
Реакции
859
Баллы
292
Лучшие ответы
51
Yes, I know that, but today I put my karma at 124 and it probably won't let me go higher until I get and pass the exam. But Vatras doesn't give it. That's why I'm interested in whether there are other conditions for Vatras to give me the exam.

As I wrote above, I'm still in Khorinis, so I don't know if I need to go to Jhankendar.

For Beliar, Mortar gave me the exam when I had 120 karma with Beliar.
Yes, you need to go Jhankendar, since Vatras gives a quest related to this location.

Автор
Автор
MartinMH

MartinMH

Житель города
Участник форума
Реакции
31
Баллы
42
Лучшие ответы
4
Great, thank you very much. I admit that I didn't expect it directly, since Mortar gives the first test in Khorinis and in Chapter 1 for Beliar.

But if the test is related to Jhankendar, then it's logical.
Once again, thank you very much

Сверху Снизу